Voorwaarden - Nederlands


SMM (Social Media Marketing) is het gebruik van sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook, Twitter, Youtube en nog veel meer om uzelf of uw bedrijf te promoten. Als u op zoek bent naar een manier om uw online aanwezigheid te vergroten, dan is uw beste keuze ons SMM-panel waar we diensten aanbieden om u te helpen om uw online aanwezigheid op alle sociale-mediaplatforms te vergroten tegen de goedkoopste prijzen.


Gelieve nooit meer dan 1 order te plaatsen voor dezelfde link. Wacht altijd tot je order is afgerond voordat je een nieuw order plaatst voor dezelfde link. Zorg er ook altijd voor dat je profiel en posts openbaar staan, zoniet kunnen wij je bestelling niet voltooien.


Wanneer u een gratis tegoed ontvangt van ons, kan dit op geen enkele manier uitbetaald worden in echt geld. Een gratis tegoed kan gespendeerd worden op deze webshop, maar een uitbetaling hiervan is niet mogelijk.


Wanneer uw account afgesloten wordt, wordt het resterende tegoed dat u betaald heeft teruggestort naar uw rekening. Dit omvat enkel geld dat u zelf heeft gestort. Eventuele gratis tegoeden of bonussen zijn hier niet bij gerekend. Saldo's die u van ons ontvangen heeft, zijn in geen enkel geval mogelijk om over te schrijven naar uw rekening, of uit te betalen in echt geld.